Друзі!
В котрий раз у своєму житті переконуюсь: українці - неймовірна сила!
До чого це... ?
Нарешті ми отримали перше предзамовлення від @Kosyakjr !!!
Ну, то вітаємо вельмишановного у різних сенсах!
По-перше і чи найголовніше - завдяки саме йому ми мали можливість розмістити заказ друкованих плат вже зараз, не дочикючись поки десь з'явиться змога заробити деякі кошти, щоби втілити цей проєкт у життя!
Тому, Слава, дякуємо Вам від щирого серця!
По-друге, саме @Kosyakjr буде першопроходцем разом з нами у випробуваннях приладу!
Не знаю, як ви, а я б пишався такою можливосттю. Бо мав би нагоду брати участь у розробці чогось нового!
Це те, про що можна буде розповідати іншим. Вважаю з гордісттю...
Бо ми впевнені, що все в нас вийде дуже-дуже гарно! Принаймі, ми цього дуже прагнемо!
Ще раз - щира подяка Вам, @Kosyakjr !!!
P.S. Ну, і це, як на мене, дуже гарний приклад для інших потенційних майбутніх користувачів! Не знаходите ?
Констатую факт - можливість отримати прилад за ціною собівартості зменшилась на 1 прилад і становіть наразі - 3 шт.
Тобто ще лише 3 людини мають таку ж нагоду, як і поважний @Kosyakjr !!!
В котрий раз у своєму житті переконуюсь: українці - неймовірна сила!
До чого це... ?
Нарешті ми отримали перше предзамовлення від @Kosyakjr !!!
Ну, то вітаємо вельмишановного у різних сенсах!
По-перше і чи найголовніше - завдяки саме йому ми мали можливість розмістити заказ друкованих плат вже зараз, не дочикючись поки десь з'явиться змога заробити деякі кошти, щоби втілити цей проєкт у життя!
Тому, Слава, дякуємо Вам від щирого серця!
По-друге, саме @Kosyakjr буде першопроходцем разом з нами у випробуваннях приладу!
Не знаю, як ви, а я б пишався такою можливосттю. Бо мав би нагоду брати участь у розробці чогось нового!
Це те, про що можна буде розповідати іншим. Вважаю з гордісттю...
Бо ми впевнені, що все в нас вийде дуже-дуже гарно! Принаймі, ми цього дуже прагнемо!
Ще раз - щира подяка Вам, @Kosyakjr !!!
P.S. Ну, і це, як на мене, дуже гарний приклад для інших потенційних майбутніх користувачів! Не знаходите ?
Констатую факт - можливість отримати прилад за ціною собівартості зменшилась на 1 прилад і становіть наразі - 3 шт.
Тобто ще лише 3 людини мають таку ж нагоду, як і поважний @Kosyakjr !!!
Останнє редагування: