Проблеми роботи форуму

OlegD

Админ
Команда форуму
Панове, прошу пробачення, що не відразу помітив це лайно...
Вже все пучком!

ZacharySed

швиденько відправляється у бан... за порушення правил форуму.
Туди ж відправляється його клон

Danielbut

Останнє редагування:

OlegD

Админ
Команда форуму
Ви майже не уявляєте скільки зараз лізе сюди тієї субстанції...
Тільки за пару днів - 20.
Потрібно щось подумати про захист від спаму.
Може у когось є якісь пропозиції чи знає як то вирішити ефективно - буду вдячний допомозі.

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    73.3 Кб · Перегляди: 6

OlegD

Админ
Команда форуму
В мене стоїть захист. І в загальний "простір" боти не потрапляють, на щасття, але ж задавбуюсь кожен день по 20..30 ботів видаляти.

OlegD

Админ
Команда форуму
Панове, переніс ці усі наші з вами повідомлення в уцю гілку форуму. Бо в темі про Крота, я так міркую, цьому інфо-спаму не місце.
Дякую за допомогу і надані ідеї @Gorbachov та @Тарас

P.S> Я дещо змінив в процедурі реєстрації на форумі. Тому сподіваюсь, що спам-реєстрацій ( по ідеї ) повинно суттєво зменшитись.
Ті IP адреси, що були помічені в спам-реєстраціях забанено довічно.

Ну, а нам з вами - приємного спілкування на улюблені теми та перш за все - скорішої перемоги та миру.
Я так гадаю, що наші з вами скіли у данній галузі дуже знадобляться в мирні часи. Дай Боже, щоби вони настали якумога скоріше.
Дякую кожному з вас за те, що не забуваєте та хоча б іноді заходите на наш форум. Бо без вас немає сенсу це все тримати.

Останнє редагування:

OlegD

Админ
Команда форуму
Ну, що ж сказати? Мої зусилля все ж таки ( нащасття ) мали успіх. За сьогодні жодного бота на раєстрацію не потрапило.
Ну, хай так і працює.
Панове, ( ті, хто будуть читати) ... Десь у "курильні" може хто запровадить якусь нейтральну тему, щоби взагалі то можна було б зрозуміти: хто чим дишить , як справи, і таке інше... Як думаєте? Актуально? Особисто я б з задоволенням поспілкувавася.
Може якісь пропозиції там обсудимо, може ще щось цікаве та корисне. Ну, як то кажуть - велкам! Почніть... )))))))))))) Я підтягнуся.

Тарас

Участник
Ну, що ж сказати? Мої зусилля все ж таки ( нащасття ) мали успіх. За сьогодні жодного бота на раєстрацію не потрапило.
Ну, хай так і працює.
Панове, ( ті, хто будуть читати) ... Десь у "курильні" може хто запровадить якусь нейтральну тему, щоби взагалі то можна було б зрозуміти: хто чим дишить , як справи, і таке інше... Як думаєте? Актуально? Особисто я б з задоволенням поспілкувавася.
Може якісь пропозиції там обсудимо, може ще щось цікаве та корисне. Ну, як то кажуть - велкам! Почніть... )))))))))))) Я підтягнуся.
Доброго!На мою думку чудова пропозиція!

Угорі